06
בFeb
2006

בקיוון ישיר

הרבה זמן חיכיתי לאיזו תוכנית טלוויזיה שתפנה לגיק הממוצע בתיאור מצב יומיומי של קיומו. לא, אני לא מתכוון לאנשים שהיום יום שלהם כולל לבישת מדים של הפדרציה ומבט אל ממשק הLCARS בדירה שלהם אלא לגיק הממוצע שעובד בעבודה טקית באיזה מפעל ביטים או בתמיכה טכנית.

הסדרה IT Crowd מנסה לקלוע לקהל המטרה הזה אבל מאחר והיא משודרת בערוץ 4 הבריטי המכוון לקהל הרחב היא הרבה פחות הרד קור ממה שהייתה יכולה להיות. מסופר על שני אנשי תמיכה טכנית בחברה גדולה ועל שאת הנפש שלהם מה”טמטום” של העובדים הקוראים להם לתיקון תקלות (וכל גיק ממוצע יתחבר לזה). המתח המיני והקומי מסופק על ידי בוסית חסרת רקע טכנולוגי שמוצנחת אל משרד המרתף שלהם. אחרי צפייה בפרק הראשון שבוע שעבר הייתי קצת מאוכזב ולא מאוד משועשע אבל הפרק השני מציג שיפור וכנראה שאצפה גם בהמשך.

כיאה לסדרה שעוסקת בענייני מחשבים אפשר להשיג אותה בהורדה ישירה מאתר channel 4 או במרוכז מרוכז מהבלוג של atariboy שזוכה ברגעים אלה לאפקט דיג רציני בעקבות הפוסט שלו.

עושה רושם שיש הרבה תוכן ודאו שעושה דרכו לאינטרנט (גם לא דרך שיתוף קבצים) ואני מקווה שהמגמה הזו תמשיך, לטובת הגופים המשדרים שיוכלו להמשיך לשלב פרסומות (בסדרות וסרטים המורדים דרך רשתות השיתוף הפרסומות נחתכות החוצה). יש ערך אפילו לשידור של פרסומות נטו כמו שאנחנו מכירים מהפרסום הויראלי או כשמדובר בפרסומות הסופרבול.

מאת: ליאור הנר | קטגוריות: חם ברשת, קהיליה |

אין תגובות »

פיד RSS לתגובות בפוסט. | טראקבק

הוסף תגובה !

מופעל באמצעות WordPress | תרגום והסבה לעברית - מאסטרגייט
עיצוב: TheBuckmaker. Kredit, Streaming Audio